Kompania më e besuar për dyer dhe dritare.
+389 70 389 363
+389 70 209804
 • Adresa
 • Tetovo, Republic of North Macedonia
 • Email
 • amir-meda3@hotmail.com
 • Dritaret
 • Dyert
 • Dyer rrëshqitëse
 • Mbrojtje nga dielli
0k

Dritare të montuara

0K

Dyer të montuara

0

Punonjës profesional

0

Partner

Rreth Kompanisë

30 vitet e fundit, fokusi ynë kryesorë ka qenë që të ndërtojmë dyer dhe dritare të cilat janë ndryshe nga ato të deritanishme si dhe janë më të mirat në treg. Kjo na ka shtyrë neve që të krijojmë produkte të reja, të krijomë standarde më të larta për të gjithë industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve dhe në këtë rast, sot, jemi lider të kësaj industrie në të gjithë Maqedoninë e Veriut dhe më gjerë. Kjo është edhe arsyeja pse ne çdo ditë e më shumë jami të mirëpritur në shtëpi të ndryshme dhe jemi pjesë e jetës së tyre.
 • Liderë për dyer dhe dritare.
 • Kualitet, performansë dhe vlera.
 • Prodhojmë rehati dhe siguri për familjet tuaja.
Më shumë

Klientët & Partnerët